Pagalvojau, pasitariau su savimi ir pamaniau, kad bus pravartu sudėti šią informaciją ne tik į Instagram, bet ir paruošti įrašą, kurį galėtumėte išsisaugoti.
Taigi, būna ir mūsų namuose tokių etapų, kai maistas į burną ir pilvą keliauja nelabai noriai, tad tenka suktis iš padėties ir kelis suvalgomus šaukštus sugrūsti kuo daugiau vertingų maisto medžiagų ir kalorijų.
Ši, iš pažiūros niekuo neypatinga pusryčių košė (standartiškai: avižų kruopos, bananas dėl saldumo, pienas ir žemės riešutų sviestas dėl papildomo sotumo ir kcal) yra paturbinta plaktu kiaušiniu. Sufleruoju, ypač gerai šis triukas veikia tiems vaikams, kurie kiaušinių patiekalų nemėgsta.
Taip, taip, kiaušiniu. Į bebaigiančią virti košę supilu kiaušinio plakinį, verdu ant lėtos ugnies 2-3 minutes nuolat maišydama, tada išjungiu, uzdengiu dangčiu ir palieku dar 2-3 minutėms pastovėti.
Kiaušinis košei suteikia švelnumo ir kreminės tekstūros, o nevalgiukams – papildomų baltymų ir kitų vertingų maisto medžiagų. Kiaušinio beveik nesijaučia, bet kažkaip vistiek skaniau!
🍳 Tikiuosi, kad šitas triukas kažkam tikrai pravers
👇🏻O kokius triukus jūs, mamos ir tėčiai, naudojat? Pasidalinkim vieni su kitais.
Parašykite komentarą